Clàusules Sòl

Com puc recuperar el pagat de més?

Si la teva hipoteca inclou una «clàusula sòl», és a dir, que té un límit pel qual els interessos mai podran reduir-se per sota d’aquest, normalment un 3%, has de presentar una sol·licitud d’anul·lació d’aquesta clàusula i devolució del pagat de més davant la teva entitat bancària. Aquesta entitat hauria de donar-te una resposta en un termini de tres mesos, acceptant o no tornar-te que s’ha pagat de més.

No obstant això, en la gran majoria de les ocasions aquesta sol·licitud és rebutjada pel banc, si és que contesten.

En aquests casos, l’única via recomanable és acudir als Tribunals, i si la quantia estimada pel jutge és superior a la oferta pel banc, si és que ha ofert alguna cosa, les despeses judicials seran a càrrec del banc.

I si la meva hipoteca ja està pagada?

La devolució de la clàusula sòl té efectes retroactius. És a dir, si la teva hipoteca inclou una clàusula sòl abusiva, tens dret a recuperar els diners tot i haver amortitzat la hipoteca.

Per què Porta Assessoria Jurídica?

La clàusula sòl, en principi, és vàlida. No obstant això, quan s’incorpora en el préstec hipotecari, s’exigeix ​​el control d’inclusió i el control el de transparència material, que hauran de comprovar la seva existència, advocats especialistes per a cada cas concret.

A Porta Assessoria Jurídica, com a despatx d’advocats amb més de 25 anys d’experiència, t’assessorem en la reclamació de la clàusula sòl i t’acompanyem fins a la recuperació de totes les quantitats abonades de més. Sol·licita’ns una cita sense compromís al tel. 93 289 40 10.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *